BREZPLAČEN PDF PRIROČNIK
Kako lansirati globalni
online svetovalni biznis
(Od prvih korakov do naprednih strategij za eksponentno rast)
Specializirani smo za pomoč ekspertnim/svetovalnim in storitvenim podjetjem, novim ali že uveljavljenim,
lansirati in/ali optimizirati lokalno in/ali globalno online poslovanje ter
letne prihodke spremeniti v mesečne.
STRANKE
 • Uspešni podjetniki, ki si želijo naslednjega velikega skoka naprej in navzgor
 • ​Podjetniki začetniki, ki se želijo izogniti finančno in časovno dragim napakam v prvih mesecih/letih svoje podjetniške poti 
 • Podjetja, ki si želijo učinkovitega in hitrega prodora na globalni online trg
 • ​Podjetja, ki bi rada osvežila, nadgradila in okrepila svoje tržno pozicioniranje in *kategorijo enega*
REZULTATI
 • Pomnoženi prihodki (cilj je 12x)
 • ​"Modri ocean" (postanete prva izbira svojih idealnih strank)
 • ​Maksimiziran potencial podjetja (koliko denarja in priložnosti v tem trenutku "puščate na mizi"?)
 • Prodajne veščine nove dobe na mojstrskem nivoju
 • Vpeljan "transformacijski marketing", ki je vaš velik prodajni zaveznik
 • ​Jasnost glede najoptimalnejše nadaljnje rasti
OBLIKE SODELOVANJA
 • Individualno svetovanje/mentoriranje
 • ​Skupinski mentorski program
 • ​DFY (done-for-you) storitve (na primer, spletni lijaki, email marketing sistem, Connected TV kanali, pisanje in distribucija globalnih press release-ov)
 • ​Online in offline izobraževalni dogodki (seminarji, delavnice)
 • ​Keynote predavanja
 • ​Digitalni trening produkti

Kdo je dr. Martina Zorc?

Dr. Martina Zorc, ustanoviteljica znamk ZORC GLOBAL in ZORC SPACE, je doktorica mednarodnega vesoljskega prava (in prva Slovenka z doktoratom s tega področja), podjetniška strateginja, svetovalka in mentorica, certificirana denarna coachinja in specialistka digitalnega komuniciranja, mednarodna predavateljica in soavtorica dveh knjižnih uspešnic. Z več kot 11. leti izkušenj v ekspertni industriji, podjetniškim leaderjem pomaga optimizirati avtoritetno pozicioniranje, maksimizirati poslovni model, letne prihodke spremeniti v mesečne (12x!) ter z naprednimi, inovativnimi strategijami rasti doseči nove ravni uspeha lokalno in/ali globalno.

Kontakt: martina@zorcglobal.si

Ali uporabljate LinkedIn? TUKAJ se lahko povežete z Martino.
SKUPINSKI MENTORSKI PROGRAM
Zlati Klub678
12-mesečni skupinski mentorski program
Odlična izbira, če si želite večmesečne mentorske podpore z bistveno nižjo investicijo, kot bi jo prestavljalo individualno mentorstvo.

Mentoriranje vsakega člana tega skupinskega programa, katerega cilj so 6-, 7- ali celo 8-mestni prihodki (zato "Klub678"), je še vedno personalizirano; razlika je samo v tem, da mu prisostvujejo tudi drugi člani (ni torej zasebno). 

Zlati Klub678 vključuje:
1) vprašalnik za ogrevanje, da Martina spozna in naštudira vaš biznis
2) dostop do spletnega članskega trening centra z bogatim trezorjem podjetniških vsebin - od tečajev "Transformacijski marketing" in "10.000 EUR (in več) mesečno" do izobraževanja "N.O.V. podjetniški D.A.N. za U.S.P.E.Š.E.N. P.O.S.E.L." in drugih zlata vrednih posnetkov
3) dvakrat mesečno skupinsko 2-urno spletno mentorsko srečanje,
4) dostop do zaprte FB skupine za vsa vprašanja, ki se pojavijo med spletnimi srečanji,
5) vsako četrtletje celodnevni trening intenziv (praviloma online),
6) 2 SUPER bonusa za hitro odločitev (tj. za vpis na strateškem posvetu).
Ste na Instagramu? Martini lahko sledite TUKAJ
INDIVIDUALNO MENTORSTVO
Personalizirano svetovanje s.p.jem in podjetjem
OD strateških intenzivov do večmesečnih projektov
Individualno mentorstvo oziroma svetovanje je vsebinsko ukrojeno po meri podjetnika oziroma podjetja, njegovih želja in potreb ter časovnice, ki mu je na voljo za doseganje zastavljenih ciljev..

Izvaja se večinoma prek audio in video konferenčne zveze (s posnetki), razen v primeru drugačnega dogovora, razpon trajanja pa sega od kratkih strateških intenzivov do obsežnejših večmesečnih projektov.
Vabljeni tudi na ZORCGLOBAL.COM
NAPREDNE STRATEGIJE IN STORITVE ZA GLOBALNO RAST
Connected TV kanali (ROKU TV, Amazon Fire TV)
BREZ OGLAŠEVANJA pred 80+ milijonsko občinstvo
Za Netflix ste gotovo že slišali. Ogledi Connected TV skokovito naraščajo, sploh zdaj, v času med in po pandemiji. ROKU TV, na primer, je samo v prvih treh mesecih letošnjega leta po podatkih prestižne publikacije Forbes pridobil nove 3 milijone aktivnih uporabnikov (šteta so gospodinjstva, ne osebe, tako da je publika v resnici še veliko večja). 2020 naj bi zaključili pri 45 milijonih (za primerjavo: lanska številka je bila 32 milijonov).

Večina aktivnih uporabnikov Connected TV-ja (videi so na voljo "on demand", vse bližje realnosti pa je tudi livestreaming) je v Severni Ameriki, s tem, da se uporaba širi po vsem svetu. ROKU TV je januarja letos začel prodor na brazilski trg, 
Imeti lasten TV kanal izstreli vašo avtoriteto, znamko in vpliv med zvezde in pomeni bližnjico do ljudi, do katerih bi sicer težko prišli.

Svoj TV kanal (ali šov) lahko monetizirate na vsaj 10 različnih načinov. Lahko vam pokažemo, kako, skupaj z vami sooblikujemo vašo TV strategijo (ki vključuje integracijo v ostale marketiško-prodajno-razvojne aktivnosti), prav tako pa lahko poskrbimo za postavitev vašega TV kanala ter nalaganje novih videev.
Globalne mesečne press release kampanje
z garantirano distribucijo na 250+ portalov
Skupaj oblikujemo strategijo, potem naša ekipa napiše *newsworthy* članek o vas in ga odda v pregled uredniške redakciji. Ko je odobren, je press release kampanja distribuirana na stotine strani, ki visoko rangirajo v Googlu (imajo veliko avtoritete), kar je tudi razlog, da se po 4. do 6. mesecih uporabe običajno začne vaše spletno mesto za določene ključne besede in fraze uvrščati višje med zadetki, ob še tako močni konkurenci.

Po nekaj dneh od objave dobite poročilo z vsemi povezavami na strani/portale, kjer je bil vaš članek objavljen, da si lahko snamete in shranite medijske logotipe. 

Pri nas vam je na voljo tudi nadgradnja te storitve z garantirano objavo na "Yahoo! Finance", vodilnem ameriškim spletnem mestu na področju biznisa in financ.
IN KER DARIL NI NIKOLI PREVEČ...
"Nikoli več pod 10.000 EUR mesečno"
BREZPLAČEN 3-DNEVNI FB TEČAJ
.... za mentorje, svetovalce, coache, lastnike spletnih agencij in trgovin, influencerje, podcast gostitelje, YouTuberje, vse, ki strankam pomagate do transformacije,... in druge podjetnike, ki stranke pridobivate online!
Podjetniški uspehometer
"Vaš potencial kliče na pomoč"
BREZPLAČNA PDF ANALIZA 8 TEMELJNIH PODROČIJ
Odkrijte, kateremu od 8 temeljnih področij v poslu se posvetiti najprej... 
Izpolnite točkovnik - rezultati vam bodo pomagali ugotoviti, kaj v vašem poslovanju najbolj "kliče na pomoč". 

Vsako od osmih področij je opremljeno s konkretnimi napotki, kaj vse upoštevati pri nadgradnji. Priporočamo, da prva tri po številu točk obravnavate prednostno.
Koledar 2021
ZA HITER PREGLED POSAMEZNIH MESECEV
12 mesecev, 12 listov. Priporoča se tiskanje na A3.

Idealno za poslovne načrte in pregled terminov sestankov, ker omogoča hiter vizualni pregled dejanskega časa,  ki ga imamo na voljo.
17 portalov z brezplačnimi fotografijami
BREZPLAČNA ZBIRKA povezav
Obilje brezplačnih fotografij je le še nekaj klikov stran… 

Med 17 različnimi portali boste gotovo našli nekaj svojih najljubših, h katerim se boste vedno znova vračali - in veliko prihranili, tako časa kot denarja.
"Leto onkraj vseh pričakovanj"
BREZPLAČEN 3-DNEVNI FB TEČAJ
 • Kako si zagotoviti rekordno uspešno leto
 • Kako pospešiti hitrost akcije in implementacije
 • Kako narediti preskok iz starih navad v nov način poslovanja
NAJNOVEJŠE DARILO!
BREZPLAČEN PDF "Podjetniške priprave na zimo"
Nasveti za vašo najuspešnejšo in najbolj zabavno biznis zimo do zdaj,
z več prihodki in več prostega časa, zbrani v serijo 20 zapisov.
PRIPOROČAMO
Preverite tudi One Funnel Away Challenge:
V samo 30 dneh boste imeli zgrajen spletni lijak, LIVE, pripravljen, da začne zbirati kontakte in naročila. 

ClickFunnels
IZKORISTITE BREZPLAČNI 14-DNEVNI PREIZKUS
ClickFunnels vam pomaga pri marketingu in prodaji, tudi če nimate nikogar v ekipi, ki bi skrbel za vašo spletno infrastrukturo. V samo nekaj urah (ali celo minutah, ko se izurite) lahko ustvarite tako spletne lijake, ki konvertirajo, kot tudi celotno spletno mesto, ne da bi morali za to najeti programerja in/ali oblikovalca.

In če imate tehnični team, še boljše - vse bo postavljeno še hitreje. Lahko jih povabite, da gredo skozi spletni trening OFA - One Funnel Away Challenge, a 30-day quickstart program, ali pa se tega programa udeležite kar sami in zgradite svoj prvi spletni lijak  v 30. dneh (ali prej).

Gre za večfunkcijsko orodje, ki bo kmalu postalo vaš nepogrešljiv spletni zaveznik (mimogrede, tudi to spletno mesto je zgrajeno s ClickFunnels-i).

Izkoristite BREZPLAČNI 14-dnevni preizkus in se pridružite 100.625 podjetnikom, ki aktivno uporabljajo ClickFunnels, da s svetom lažje delijo svoje sporočilo in ponudbo.
Za več informacij in informativni pogovor pišite na martina@zorcglobal.si.
Spletni lijaki, spletna mesta, spletni trening centri
STRATEŠKO SVETOvANJE + TEHNIČNA IZVEDBA na enem mestu
Bi radi izdelavo (naslednje različice) spletnega mesta ali spletnih lijakov, ki jih potrebujete, zaupali nekomu, ki razume, kakšni morajo biti, da niso samo estetski, ampak tudi marketinško in prodajno učinkoviti?

Če se za sodelovanje dogovorite z nami, dobite na enem mestu tako strategijo, ki bo usklajena z brandom, ki ga gradite, in rezultati, kakršne si želite, kot tudi tehnično izvedbo spletnih lijakov, spletnih mest in spletnih trening centrov (članskih strani) za vaše stranke/tečajnike v orodju ClickFunnels (spletna mesta sicer izdelujemo tudi v WordPressu).
Primer inovativnega poslovnega modela (BREZPLAČEN video trening)
"The 250 Phenomenon": How to Create a Recurring Monthly Income Stream of $1,500+ in 30 Days of After-Hours
*Profitable DISRUPTION* je koncept, ki ga lahko aplicirate na katerikoli vidik poslovanja, vključno s poslovnim modelom. 

Ta brezplačni video trening  - v angleškem jeziku - razloži inovativen model, ki sloni na partnerstvu, a ne svež, drugačen način, in ne zahteva velike časovne ali finančne investicije, pa ima kljub temu potencial za konkreten in večplasten ROI (vračilo na investicijo).
NOVICE
Knjiga "She Made It Happen"
s poglavjem DR. MARTINe ZORC
V samo nekaj dneh po objavi se je knjiga  "She Made It Happen" povzpela na prvo mesto Amazon VB ter nato hitro postala mednarodna prodajna uspešnica št. 1.

15 novih navdihujočih zgodb podjetnic z vsega sveta, ki z vami deliijo svoje podjetniške in osebne dogodivščine, že čaka na vas! Uživajte v branju!
STRATEGIJA ZA 12X V 12. MESECIH
Če bi poznali način, kako v 12. mesecih letne prihodke
spremeniti v mesečne,... bi naredili vse potrebno,
da se to tudi zares zgodi?
Dr. Martina Zorc
martina@zorcglobal.si
NAPREDNE STRATEGIJE RASTI
Specializirani smo za pomoč ekspertnim/svetovalnim in storitvenim podjetjem, novim ali že uveljavljenim, lansirati in/ali optimizirati lokalno in/ali globalno online poslovanje ter letne prihodke spremeniti v mesečne.
 • Strategije za hitro, učinkovito in eksponentno podjetniško rast
 • Nasveti za globalno online ekspanzijo
 • ​Ekskluzivna vabila in prebojne priložnosti
ZORC GLOBAL SLOVENIJA ©2020 Vse pravice pridržane.
Powered By ClickFunnels.com